Laatulupaus

Anjalankosken Linja Oy tarjoaa turvallista, luotettavaa ja asiakaslähtöistä paikallisliikennettä linja-autoilla lähinnä Kouvolassa lähipaikkakuntineen sekä tilausajoliikennettä Suomessa ja ulkomailla.

Tarjottavista palveluista, muutoksista ja aikatauluista sekä lipuista hintoineen yhtiö tiedottaa verkkosivustollaan, alueen lehdissä, linja-autoissaan ja toimistonsa ilmoitustaululla.

Aikataulut löytyvät painettuna Kouvolan alueen yhteisaikataulusta, Matkahuollon kotisivuilta ja toimipisteistä sekä kuljettajiltamme.

Reittiliikenteen vuoroissamme käyvät maksuna kaikki Oy Matkahuolto Ab:n myymät liput. Hinnoittelumme noudattaa Oy Matkahuolto Ab:n hinnoittelua.

Liikenteessä käytämme eri tarkoituksiin parhaiten sopivia linja-autoja, jotka pidetään kunnossa säännöllisesti huolto-ohjelman mukaisesti ja oman varikkomme ammattitaitoisen ja koulutetun henkilökunnan toimesta.

Osa kalustostamme on varustettu liikuntaesteisiä helpottavin varustein, kuten hissein, nostimin tai ylimääräisin askelmin. Lisäksi kuljettajamme avustavat liikuntaesteisiä, rollaattoria tai pyörätuolia käyttäviä matkustajia sekä bussiin noustessa että poistuessa.

Seuraamme jatkuvasti asiakkaidemme tyytyväisyyttä ja otamme huomioon saamanne palautteen. Mahdolliset valitukset ja reklamaatiot käsittelemme mahdollisimman nopeasti ja vastaamme niihin aina.

Korvaamme asiakkaalle virheellisestä tai puutteellisesta toiminnasta aiheuttamamme välittömän haitan. Korvaus käsitellään ja sovitaan aina tapauskohtaisesti.